Icoon sport

Sportievak zet jou in beweging!

Sportievak

Ken je die slogan met die ‘kriebel’ nog? Wel, als het bij jou kriebelt, dan ben je bij Sportievak aan het juiste adres. Want Sportievak is er voor iedereen. De sportfederatie biedt niet alleen verzekeringen aan individuele sporters en sportclubs, ze organiseert ook talloze sportkampen, sportactiviteiten en teambuildings voor groepen en bedrijven én sportdagen voor scholen.

Sportkampen

Sportievak organiseert al meer dan 20 jaar kwaliteitsvolle sportkampen met uiteenlopende thema’s voor verschillende leeftijden, zowel in internaats- als externaatsformule. Laat jouw oogappels kiezen uit een supertof en uitdagend aanbod en geniet als lid van LM Plus van een fikse korting.

Watersporten, paardrijden en eventing, dans, multisport, voetbal, wielrennen, volleybal, indoorwintersport, beachsporten, avontuur, … steeds met gediplomeerde sportlesgevers en ervaren medewerkers voor alle randactiviteiten: ontdek alle sportkampen op www.sportievak.be!

Verzekering sportclubs en individuele sporters

Als erkende multisportfederatie biedt Sportievak recreatieve sportclubs, sportverenigingen en zelfstandige lesgevers naast een degelijke en betaalbare sportverzekering ook heel wat ondersteuningsmogelijkheden. Ben je iemand die graag fietst, jogt, wandelt of zwemt, maar niet in clubverband? Dan kan je bij Sportievak veilig en verzekerd sporten via de 24/7 sportverzekering en het SportieFlex-abonnement.

Sportactiviteiten, sportdagen en teambuildings

Ben je op zoek naar een sportinitiatie voor je groep of personeel? Dan heb je bij Sportievak een ruime keuze: VR en nerf battle, levend tafelvoetbal, team challenge, volksspelen, … noem maar op. De teambuildings en bedrijfssportdagen zijn geschikt voor elk publiek en voor elke leeftijd.

Maar ook supertoffe sportdagen voor kleuter-, lagere en secundaire scholen behoren tot het aanbod van Sportievak. Altijd vernieuwend en boordevol actie, met gediplomeerde lesgevers die de kneepjes van het vak kennen. Ontdek de formules of stel zelf een programma samen: check alle mogelijkheden via de website!

Centje bijverdienen als lesgever?

Om al dat sportief enthousiasme in goede banen te leiden, is Sportievak steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers. Mensen met een hart voor sport, die hun eigen bezieling perfect weten over te dragen op de deelnemers en hen op die manier een onvergetelijke dag of vakantie bezorgen. Heb jij een sport-, LO- of pedagogisch diploma? Stel je dan zeker kandidaat via www.sportievak.be!