Icoon sport

Ready, set, run!

Polar sporthorloge Zorgboetiek

Na een ontspannende zomervakantie duiken we met opgeladen batterijen het najaar in. Met volle goesting om er terug in te vliegen, ook op sportief vlak! Haal alvast je loopschoenen uit de kast en maak je klaar om verliefd te worden op hardlopen. Of heb je niet stilgezeten afgelopen maanden en wil je jouw prestaties naar een next level tillen? Zorgboetiek heeft alvast de geschikte tools.

Nieuw! Sporthorloge Polar Pacer en Polar Pacer Pro

Op zoek naar een no-nonsense sporthorloge dat jouw resultaten nauwgezet trackt? Ontdek de Polar Pacer. Geniet van alle essentiële functies tijdens het hardlopen of talrijke andere disciplines. Natuurlijk kan je steeds rekenen op de kwaliteit van Polar. Dat betekent onder andere een helder display voor optimale leesbaarheid onder alle omstandigheden, batterij met lange levensduur en optische hartslagmeting. Heb je de sportmicrobe volledig te pakken? Dan brengt de Polar Pacer Pro je nog verder. Dit ultralichte design voorziet serieuze lopers van geavanceerde trainingstools waarmee je jouw loopervaring kan optimaliseren. Zo meet de geïntegreerde barometer je hardloopvermogen en krijg je inzicht in jouw persoonlijke VO2max. Kortom, maak elke run de moeite waard.

Testimonial

Jill Jochems (34) is een actieve mama van drie. Naast achter haar kids aanhollen, gaat ze regelmatig een rondje hardlopen. Op vakantie staan er onvermijdelijk enkele avontuurlijke hikes op de planning. Als kinesiste weet ze natuurlijk als geen ander hoe belangrijk het is om voldoende lichaamsbeweging en nachtrust in je levensstijl te integreren. Jill testte de Polar Pacer voor ons uit.

Eerste indruk?

“Het is een fijn horloge voor zowel een gedreven hardloper als een start-to-runner. Heel handig in gebruik en gemakkelijk om alle gegevens over te zetten naar en te bekijken in de Polar Flow app. De werking van het horloge wijst zichzelf helemaal uit, je hebt geen handleiding nodig. Tijdens het lopen, krijg je een duidelijke weergave op het scherm van je tijd, tempo, snelheid en hartslag. Ook na je training heb je onmiddellijk een compleet overzicht van de verschillende hartslagzones waarin je getraind hebt.”

Van welke feature op dit horloge ben je het meest verrast?

“Momenteel revalideer ik van een knieblessure en ben ik op een start to run-niveau. De optische hartslagmeting werkt erg accuraat, zelfs zonder het dragen van een hartslagmeterband. Dit helpt om weer laagdrempelig te kunnen starten met sporten. Details die toch een rol spelen wanneer het sporten gecombineerd wordt met een druk gezinsleven.”

Zijn er naast het hardlopen nog sporten die je met je horloge trackt?

“Er zijn heel veel uiteenlopende sporten die geregistreerd kunnen worden. De sportprofielen die ik zelf het meeste gebruik zijn lopen, fietsen, wandelen, crosstrainer, zwemmen en core stability. Die laatste is een handige om mijn oefeningen bij de kine te registreren.”

Welke voordelen ondervond je door het dragen van de Polar Pacer?

“Na jaren van korte nachten is de slaapregistratie een handige functie om een zicht te krijgen op je slaapsituatie. Slaap die zowel naar recuperatie na de trainingen als gedurende een revalidatie merkbaar van belang zijn. Ook de muziekbediening is een leuke plus.”

Hoe bevalt het design je?

“Het is een zeer aangenaam model om te dragen, het voelt licht aan en oogt elegant voor een sporthorloge. De enige moeilijkheid die ik ondervond bij dit horloge was een keuze maken tussen de verschillende beschikbare kleuren! Ik koos voor lila en ben er helemaal weg van.”

Zou je de Pacer aan anderen aanraden?

“Ik zou het zeker aanraden als een zeer volledig, gebruiksvriendelijk en ook een mooi sporthorloge, zowel voor de gevorderde als de beginnende hardloper of sporter.”

Sportprikkel aangevraagd? Dan ontvang je naast een terugbetaling van het inschrijvingsgeld bij je sportclub een extra sportwaardebon van 25 euro. Gebruik deze bon voor een item naar keuze bij Zorgboetiek en ontvang bovendien 15% ledenkorting, van een mooi extraatje gesproken!

Jouw sportuitrusting compleet maken? We helpen je graag verder in onze Zorgboetiekwinkels in Asse, Aalst, Hasselt en Roeselare voor advies op maat. Geen Zorgboetiek in de buurt? Bezoek dan onze webshop op www.zorgboetiek.be.