Icoon sport

Pittig plezante vrijwilligers met een hart voor jeugdwerk gezocht!

Crejaksie vrijwilliger

Ben jij…

 • Een grote kindervriend met een passie voor jeugdwerk?
 • Er net als ons van overtuigd dat iedereen een onvergetelijke vakantie verdient?
 • Op zoek naar een pittig plezante uitdaging?1

Dan is Crejaksie vzw, de jeugddienst van de Liberale Mutualiteit, op zoek naar jou! Crejaksie organiseert al meer dan 55 jaar vakanties voor kinderen en jongeren in binnen- en buitenland. Tijdens de vakanties zonder overnachting wordt er steeds een uniek thema in de kijker gezet zoals pittige piraten of maanrovers. Het ruime aanbod aan vakanties met overnachting bestaat onder meer uit dierenvakanties, vakanties aan zee en in de Ardennen, buitenlandse vakanties en nog veel meer.

Crejaksie zoekt momenteel vrijwilligers die tijdens de schoolvakanties van 2022 de vakanties mee willen begeleiden. Crejaksie is op zoek naar vrijwilligers van alle leeftijden met volgende eigenschappen:

 • Een hart voor vrijwilligerswerk
 • Creatief
 • Zorgzaam
 • Verantwoordelijk
 • Teamspeler
 • In het bezit van een animatorattest / pedagogisch diploma of ervaring binnen het jeugdwerk

Wat biedt Crejaksie jou?

 • Vrijwilligersvergoeding
 • Een zinvolle vrijetijdsbesteding
 • Onvergetelijke momenten binnen een hechte vrijwilligersfamilie
 • Heel wat gelukkige vakantiegangers die je enorm dankbaar zullen zijn

Ben je geïnteresseerd om animator te zijn bij Crejaksie, maar ben je niet in het bezit van een animatorattest of heb je nog geen ervaring binnen het jeugdwerk? Geen nood! Crejaksie leidt ook haar eigen animatoren op. Tijdens de paasvakantie organiseert de jeugddienst een basiscursus ‘Animator in het jeugdwerk’ voor jongeren geboren in 2006 of ouder. Na de cursus kan je stage lopen op een van de vakanties en vervolgens je animatorattest behalen. Ben jij op zoek naar een zinvolle vrijetijdsbesteding? Wil je kinderen en jongeren een onvergetelijke vakantie bezorgen?

Kortom, ben jij de persoon die Crejaksie zoekt? Neem dan contact op met Crejaksie via 02 537 79 18 of info@crejaksie.be.