Baby op komst? Bekijk het babyaanbod in Zorgboetiek

Babyaanbod Zorgboetiek

Grote avonturen beginnen klein. Dat weten we maar al te goed bij Zorgboetiek. Daarom zorgen we er graag voor dat je als toekomstige mama en papa volledig uitgerust bent om je kleintje in de wereld te verwelkomen. Neem je mee een duik in ons verrassende babyaanbod?

Mommy Bag verzorgingstas

Door de ruime afmetingen en verschillende compartimenten binnenin kunnen alle spulletjes voor mama en kinderen eenvoudig worden opgeborgen. Ideaal als ziekenhuistas, maar evengoed om mee te gaan sporten of voor een weekendje weg met het gezin. Bovendien zijn een handig opvouwbaar verzorgingsmatje en draagriem inbegrepen. Kortom, een echte must-have voor nieuwe mama’s!

My First Bag

Dit eerste rugzakje voor je peuter past bij de grote Mommy Bag van mama. Het grootste vak is ruim genoeg voor een broodtrommel en drinkbusje en in het kleine vak kan je kindje nog extra spulletjes kwijt. Dankzij de afneembare en verstelbare veiligheidsgesp voelt de rugzak altijd comfortabel aan en blijft het goed zitten.

Elvie borstkolf

De Elvie Pump is een intelligente, draagbare borstkolf die ontworpen is voor discreet gebruik. Door het kleine, lichte ontwerp van de Elvie Pump past het gemakkelijk in een standaard voedingsbeha. Daarnaast is de Elvie borstkolf bedienbaar met de gratis Elvie Pump app waar je onder andere het melkvolume kan volgen en het pompverloop in real time kan nakijken.

Childhome hartjescollectie

De comfortabele producten van Childhome maken het leven van je kleintje zo aangenaam mogelijk. Kwaliteit en veiligheid zijn daarbij van het grootste belang. In de hartjescollectie vind je trendy en handige items terug zoals: een verzorgingskussen, tetradoeken, badkap met washandje, bouncer, babywrapper, noem maar op! Het schattige en tijdloze design past perfect binnen elk interieur.

Schommelstoel Swoon Motion

Deze knusse schommelstoel is een perfecte combinatie van ontspanning en stimulatie voor je baby. De innovatieve bewegingssensor activeert automatisch de schommelende beweging wanneer je kindje huilt. Inclusief regelbare speelboog bovenaan, 5 snelheden en 8 melodieën.

Babymoov bewaarpotjes

Praktisch bewaren en vervoeren van maaltijden voor je baby? De Babymoov Babybols maken het mogelijk! Dankzij het beschrijfbare oppervlak kan je het bewaarde recept makkelijk noteren. Bovendien zijn de potjes 100% hermetisch afgesloten door het schroefdeksel. Geschikt voor de microgolfoven, diepvries en vaatwasmachine.

Mustela babyverzorging

Kersverse ouders kennen ongetwijfeld de professionele verzorgingsproducten van Mustela. Maak je geen zorgen over uitslag bij luierwissel, te hard badwater of rode vlekken die jeuken en je oogappel verhinderen te slapen. Ontdek de kwaliteit van Mustela bij Zorgboetiek: wasolie, reinigende doekjes, toiletmelk, shampoo, luiercrème en veel meer.

Naïf natural skincare

Ben je zwanger? Verzorg en ondersteun je huid met de ontspannende zwangerschapsbalsem en -olie van Naïf. Met natuurlijke ingrediënten als sheaboter en jojobaolie verminder je bovendien de kans op striae. De natuurlijke babyverzorging van Naïf bevat alles wat de babyhuid van je kleine uk echt nodig heeft: van billencrème tot milde wasgel. Dermatologisch getest en vrij van microplastics, minerale oliën of siliconen.

Baby op komst? Geniet van extra voordelen bij Zorgboetiek als LM Plus-lid!

Goed nieuws voor LM Plus-leden die binnenkort een kindje verwachten. Sinds 1 januari 2022 breidden de zwangerschapswaardebon én geboortewaardebon uit in waarde. Yeah baby, yeah!

Vanaf de vierde maand zwangerschap ontvang je per aangesloten ouder een waardebon van Zorgboetiek ter waarde van 80 euro. Indien jij en je partner allebei lid zijn van LM Plus ontvangen jullie dus 160euro! Maar dat is niet alles: bovenop de zwangerschapswaardebon ontvang je een geboortewaardebon van 100 euro. Als de mama én papa aangesloten zijn bij ons ziekenfonds, komt dat in totaal neer op 200 euro shoptegoed bij Zorgboetiek. Van een leuk extraatje gesproken! Als kers op de taart geniet je als LM Plus-lid steeds van 15 % korting op het volledige assortiment bij Zorgboetiek (behalve wanneer er een tussenkomst is vanuit het RIZIV).

Wat kan je allemaal kopen bij Zorgboetiek met deze geschenkbonnen? Heel simpel, alles! Je kan ze zowel spenderen in de Zorgboetiekwinkels als via de webshop. Bovendien blijven beide waardebonnen 2 jaar geldig na uitgiftedatum. Op zoek naar handige hulpmiddelen voor tijdens je zwangerschap of wil je je babyuitzet compleet maken? Bij Zorgboetiek zit je als parent to be aan het goede adres! Check het volledige gamma via de webshop op www.zorgboetiek.be. Daarnaast ben je steeds van harte welkom in één van onze Zorgboetiekwinkels in Asse, Aalst, Hasselt of Roeselare. Het Zorgboetiek-team helpt je graag verder met advies op maat.