Vacation mood on!

Image

Eindelijk zomer! Tijd voor zonnige dagen, gezellige avonden en leuke uitstapjes. Om optimaal te genieten van dit seizoen, wil je goed voorbereid zijn met de juiste essentials. Of je nu ontspant op het strand of een dagje in de tuin spendeert, deze hulpmiddelen zorgen voor extra comfort.

Summer Night verdamper

De Summer Night verdamper is multifunctioneel. Enerzijds biedt het een oplossing tegen muggen. Het toestel wordt namelijk geleverd met de 100% biologische etherische olie ‘Peaceful Night’. Dit mengsel van citroengras, citroeneucalyptus en roosgeranium houdt die vervelende beestjes effectief op afstand. Anderzijds dient de Summer Night als draagbare designlamp, dankzij het ontwerp en de 7 lichtstanden. Beide functies kunnen afzonderlijk of tegelijkertijd worden gebruikt. Compact, voorzien van een oplaadbare batterij en gemakkelijk mee te nemen dankzij het handvat. Op naar sfeervolle zomeravonden!


UV-werende tent Provence

De anti-UV tent Provence beschermt je kleintje niet alleen tegen de zonnestralen, maar ook tegen wind en zand. Deze speeltent heeft een grote opening aan de voorkant en 2 vensters met kleppen aan de achterkant, voor een optimale ventilatie. Het grondzeil is waterafstotend. Verder kan het muggennet volledig gesloten worden met behulp van een ritssluiting en door het fijne gaas maken insecten geen schijn van kans. Bovendien is de tent eenvoudig te installeren en op te bergen in de bijhorende transporttas dankzij het pop-up systeem. Ook beschikbaar met zwembadje!

Ray zonnecrème en aftersun

Bescherm je huid tegen de zon met de minerale zonnecrème van Ray. Je kan rekenen op een hoge bescherming (SPF 50) tegen UVA- en UVB-stralen. De formule is oceaanvriendelijk en plakt niet. Bovendien bevat deze sunscreen geen irriterende ingrediënten en geen parfum dat pigmentvlekken zou kunnen veroorzaken in de zon. Je voorkomt niet alleen huidverbranding, maar ook huidveroudering en je vermindert het risico op huidkanker. Geschikt voor het hele gezin en elk huidtype, waaronder ook de gevoelige huid. Met de Ray aftersun spray verfris, hydrateer en help je je huid te herstellen na een zonovergoten dag.

Baby swim ring & swim wings

Voor het eerst door het water dobberen? Spannend! Met de zwemring kan je baby samen met jou op eigen tempo het water verkennen, in een praktisch zitje met rugleuning voor extra steun. Daarnaast bieden onze zwembandjes je kinderen optimale veiligheid en comfort wanneer ze alleen in het zwembad plonzen. Kortom, de perfecte accessoires voor kids die graag in het water spelen, maar nog niet hebben leren zwemmen. Vervaardigd uit bijzonder hoogwaardig PVC met een dikte van 0,25 mm en zorgvuldig getest en goedgekeurd volgens de Europese norm. Verkrijgbaar in toffe prints!

Tempur transit en reiskussen

De kwaliteit van Tempur mee op vakantie? Het kan! Het Tempur transitkussen zorgt voor ondersteuning tijdens de autorit of vliegreis. Door het temperatuurgevoelige visco-elastische materiaal ondersteunt dit U-vormige kussen je hoofd en nek op een zachte manier en zonder enige tegendruk. Mis je daarnaast je vertrouwde hoofdkussen uit je eigen bed? De reiseditie van het Tempur Original hoofdkussen is ontworpen voor slapers die behoefte hebben aan een meer therapeutische slaaphouding. Dankzij de bijgevoegde reistas kan je het kussen zelfs als nekrol of lumbale ondersteuning gebruiken. Zo blijven je schouder-, nek- en rugklachten thuis deze zomer.

Geniet van 15% ledenkorting

Op zoek naar een specifiek hulpmiddel om de zomer in te gaan? We helpen je graag verder in onze Zorgboetiekwinkels in Asse, Aalst, Hasselt, Roeselare en Kapellen. Geen Zorgboetiek in de buurt? Duik dan in ons ruime aanbod op de webshop www.zorgboetiek.be.